Drink na dnes: Kimerud white contessa

Ľad a citrusové tóny dokážu pozdvihnúť osviežujúcu ľahkosť každého ginu. I toho, ktorý je postavený na zástupe bylín, s mocným, botanickým charakterom. Sadnete k poháriku ginového kokteilu a ste v tom.

Vyskúšajte si tento klubový kokteil namiešať s vašimi ginovými favoritmi a podarí sa vám odhaliť v nich novú, nepoznanú nespútanosť. My vyberáme nórsky remeselný Kimerud Botanisk Gin (42.2%), ktorý sa zrodil na jednej z fariem.

Potrebujete:

  • 50 ml Kimerud Botanisk Gin

  • 15 ml Cointreau

  • 15 ml citrónovej šťavy

Postup:

  • Šejker naplňte do polovice kockami ľadu.
  • Nalejte doň gin, citrusový likér a citrónovú šťavu. Poriadne pretraste.
  • Pripravte si dobre vychladený, vysoký pohár na stopke.
  • Vylejte obsah šejkra do pohára a vychutnávajte.

Nie, tento miešaný nápoj nie je na dlhé vysedávanie a vášnivé diskusie pri ňom. Je ako rýchla chladivá strela, ktorá sa do vás nasaje za minútku či dve. Pri hre bedmintonu, alebo pri návrate z horúcej prechádzky.

Napísal
Viac od autora Milan Gigel

Párku to vždy svedčí vo fraku. Sedem hot dogov, ktoré musíte ochutnať!

Ak padne reč na párky, mnohým preblysne hlavou pomyslenie na bufet či...
Čítajte viac...

Pridaj komentár