Drink na dnes: Kimerud white contessa

Ľad a citrusové tóny dokážu pozdvihnúť osviežujúcu ľahkosť každého ginu. I toho, ktorý je postavený na zástupe bylín, s mocným, botanickým charakterom. Sadnete k poháriku ginového kokteilu a ste v tom.

Vyskúšajte si tento klubový kokteil namiešať s vašimi ginovými favoritmi a podarí sa vám odhaliť v nich novú, nepoznanú nespútanosť. My vyberáme nórsky remeselný Kimerud Botanisk Gin (42.2%), ktorý sa zrodil na jednej z fariem.

Potrebujete:

  • 50 ml Kimerud Botanisk Gin

  • 15 ml Cointreau

  • 15 ml citrónovej šťavy

Postup:

  • Šejker naplňte do polovice kockami ľadu.
  • Nalejte doň gin, citrusový likér a citrónovú šťavu. Poriadne pretraste.
  • Pripravte si dobre vychladený, vysoký pohár na stopke.
  • Vylejte obsah šejkra do pohára a vychutnávajte.

Nie, tento miešaný nápoj nie je na dlhé vysedávanie a vášnivé diskusie pri ňom. Je ako rýchla chladivá strela, ktorá sa do vás nasaje za minútku či dve. Pri hre bedmintonu, alebo pri návrate z horúcej prechádzky.

Written By
More from Milan Gigel
Päť letných drinkov, ktoré pripravíte bez šejkra
Priezračné kocky ľadu, šteklenie bubliniek na jazyku a k tomu rozmarná plejáda...
Read More

Pridaj komentár