Keď sa spoja kvetinové tóny medu, iskrivá sviežosť citróna a nespútané, bylinné tóny remeselného ginu z farmy, je z toho kokteil, ktorý vás zaplaví mimoriadne širokou paletou chutí.
Darmo sa o miešaných nápojoch z ginu vraví, že im chýba pestrosť, nápaditosť a šmrnc, ktoré ťažia viac ako len z arómy borievky a horkosti bylín. Tento kokteil je toho príkladom. Namiešate ho raz a chcete ho znova a znova.
Potrebujete:
50 ml Kimerud Wild Grade Gin
25 ml med
15 ml citrónovej šťavy
snietka rozmarínu
Postup:
- Do vychladeného šejkra vlejte gin, citrónovú šťavu a med. Poriadne premiešajte.
- Pridajte do šejkra kocky ľadu a pretraste do vytvorenia námrazy.
- Drink prelejte cez sitko do pohára na stopke.
- Dozdobte rozmarínom a vychutnávajte.
Všetky suroviny, ktoré boli použité pri výrobe remeselného ginu Kimerud Wild Grade pochádzajú z nórskej farmy, na ktorom bol vyrobený. Jeho chuť formuje drsná klíma a kultúrne dedičstvo dávnych vekov.