Keď sa spoja kvetinové tóny medu, iskrivá sviežosť citróna a nespútané, bylinné tóny remeselného ginu z farmy, je z toho kokteil, ktorý vás zaplaví mimoriadne širokou paletou chutí.

Darmo sa o miešaných nápojoch z ginu vraví, že im chýba pestrosť, nápaditosť a šmrnc, ktoré ťažia viac ako len z arómy borievky a horkosti bylín. Tento kokteil je toho príkladom. Namiešate ho raz a chcete ho znova a znova.

Potrebujete:

  • 50 ml Kimerud Wild Grade Gin

  • 25 ml med

  • 15 ml citrónovej šťavy

  • snietka rozmarínu

Postup:

  • Do vychladeného šejkra vlejte gin, citrónovú šťavu a med. Poriadne premiešajte.
  • Pridajte do šejkra kocky ľadu a pretraste do vytvorenia námrazy.
  • Drink prelejte cez sitko do pohára na stopke.
  • Dozdobte rozmarínom a vychutnávajte.

Všetky suroviny, ktoré boli použité pri výrobe remeselného ginu Kimerud Wild Grade pochádzajú z nórskej farmy, na ktorom bol vyrobený. Jeho chuť formuje drsná klíma a kultúrne dedičstvo dávnych vekov.

Written By
More from Milan Gigel
Užite si v prírode pôvab piknikov
Sú to nezabudnuteľné chvíle strávené v nespútanej prírode. Rozmarné sendviče s čajom...
Read More

Pridaj komentár